wrigsells favicon

Konsulttjänster

dina verktyg för ett lyckat projekt

Maskinförmedling

Genom vår maskinförsäljning kan du ta del av de flesta entreprenadmaskiner som förekommer på dagens marknad. Vare sig du letar efter något speciellt eller endast kräver en enkel uppdatering hjälper vi dig.
Hos oss hittar du de maskiner som finns till försäljning idag, men ring gärna oss då ofta inte ens maskinerna hinner ut på hemsidan innan dem säljs. När vi vet vilken maskin du söker håller vi kontakten tills rätt modell kommer ut på marknaden.

Med våran rådgivning ökar chanserna för att just din maskinpark ska passa dina behov. Du kan ringa till oss för rådgivning, service eller uthyrning om ett köp inte är aktuellt i nuläget.

Projektledning/Byggledning

Projektledning är vår vardag, vi arbetar efter projektanpassade planer för att minimera att traditionella misstag som ofta begås med fördyring och försening som följd. Vi bistår dig i hela processen med allt från förfrågningsunderlag, kontrakt, startmöten, byggmöten, ekonomimöten samt uppföljning och upprättar ÄTA-listor.

Projekteringsledning

Vid totalentreprenad med projektering hjälper vi kunden att identifiera och prioritera de krav som styr projektet. Utifrån detta samordnar vi utformningen av handlingar i hela byggprocessens samtliga steg med fokus på att skapa största värdet för kunden och deras projekt.

Kvalitets- och miljöarbete 

Vårt kvalitetsarbete din trygghet!

Vårt mål är att motsvara våra kunders förväntningar som en pålitlig och kundfokuserad partner av tjänster inom byggadministration. Det vi erbjuder våra kunder och samarbetspartners ska uppfattas som god och hålla en hög kvalitet.

Våra uppdrag hanteras i ett gemensamt projektverktyg med egenkontroller och fastställda arbetsmetoder. Vi arbetar utifrån en ständig förbättring, där vi aktivt förbättrar vårt arbetssätt utifrån alla uppkomna behov.